Zoek op de website

29-8 Maureen Prins

Op zoek naar de 'Black Spot' in je herinnering

Zoekend in het archiefmateriaal gaat Black Spot op zoek naar persoonlijke verhalen, beelden van kleine alledaagse dingen en naar familieverhalen, beelden en dagboeken.

Op zoek naar de ‘Black Spot’ in je herinnering. Het verzamelde beeldmateriaal wordt gemixt tot een nieuw verhaal. Een verhaal met een eigen plot, met nieuwe familiebanden en persoonlijke relaties. Archiefbeelden en dagboekverhalen worden gemixt met geluiden van de straat van nu. Een live-track van elektronische muziek ondersteunen die straatgeluiden.

Maureen Prins is beeldend kunstenaar, afgestudeerd in 1998 aan de Academie voor Beeldende Vorming te Tilburg. Aan de ‘Northern Media School’ te Sheffield behaalde zij haar Master in ‘Screen Arts’ in 2000. Zij maakt video-installaties, korte films, videoclips en educatieve projecten. De 16mm film zal voor haar geen geheimen meer kennen. Ze zal dan ook menig juweeltje uit het archief laten zien.

Addendum: Deze voorstelling is wegens ziekte geannuleerd en werd vervangen door Kim Janssen and the Minor Cities Band, vrijwel uitverkocht.